Keramin Купува във фармацията

Крем Keramin може да се поръча само на официалния уебсайт на производителя. За да направите покупка, нашите мениджъри трябва да открият вашата информация за контакт, която трябва да бъде оставена в обратната форма на официалния уебсайт.

Как и откъде мога да си купя крема?

Кремът може да се намери в аптеките на дребно, но производителят не може да гарантира качеството им. Поради високата активност на измамниците, под името на производителя се продават фалшиви лекарства, чийто ефект не е доказан от клинични тестове и проучвания. Те не могат да гарантират същия ефективен резултат като оригиналните продукти. При производството на фалшиви продукти често се използват евтини суровини, които имат много странични ефекти. Поради тази причина ние не даваме достъп на аптеки или производители на трети страни до нашите продукти; можете да купувате продукти само на официалния уебсайт. На него можете също да се запознаете с всички лицензи, резултатите от клиничните изпитвания и реални отзиви на доволни клиенти.

Дали можете да се доверите на аптеката, зависи от вас, но ние категорично купуваме всички продукти на Keramin само на официалния сайт в България.