Отзиви за Keramin

 • Тодор
  Препоръчвам този крем с две ръце. Справих се с гъбичките бързо и на много добра цена. Останах доволен от ефективността и липсата на странични ефекти от използването на крем Keramin. Съветвам всички!
  Keramin
 • Иванка
  Отличен крем. Първият път, когато приложих Keramin, сърбежът спря рязко. На следващата сутрин краката ми вече не бяха червени. Използвах го не повече от месец, след което белите везикули от гъбичките изчезнаха, а краката ми бяха меки на допир, като на дете.
  Keramin
 • Марийка
  Не можех дори да изляза на гости или да си купя нови обувки, защото се срамувах за краката си. Дори вкъщи ме беше срам пред децата и съпруга си. Използвах крема Keramin точно два дни и краката ми вече не миришеха, не усещах сърбеж и дискомфорт от лющене на кожата.
  Keramin
 • Йорданка
  Keramin работи! Основният му плюс е, че помага да се отървете от сърбежа от първото приложение, премахва болката и изпотяването и след месец вече няма да си спомняте проблема си.
  Keramin
 • Росица
  Крем Keramin се превърна в моето незаменимо средство за борба с гъбичките по краката. Използвах го само 2 седмици, но вече се забелязваха значителни подобрения: миризмата и сърбежът изчезнаха, ноктите започнаха да изглеждат по-здрави.
  Keramin
Потребителска оценка Keramin
4
9